Dermapen Micro Needling - Nano

40,00 RON
20,00 RON Economisesti 50%
cu TVA

Micro Needling din Titaniu

1 x buc. Nano (micro ace)

Recomandat pentru ingrijirea pielii din zona ochilor

Ce este micro-acul?

Terapia cu microace este o procedură foarte simplă, care se  utilizează cu un dispozitiv cu ace micro ,pentru a perfora stratul exterior al pielii, pentru a crea o leziune cutanată controlată. Această deteriorare a pielii va stimula pielea  dumneavoastră pentru a produce colagen și elastină noua. Colagenul proaspăt produs vă întărește pielea prin umplerea liniilor fine, rezultând o îmbunătățire generală a texturii  pielii  prin eliminarea ridurilor, cicatricilor și vergeturilor care vă pot face să arătați mai tineri pe măsură ce îmbătrâniți.

În plus, microneedlingul  nu este limitat la față,poate fi folosit pe multe alte părți ale corpului, cum ar fi :brațele, picioarele, gâtul, spatele, mâinile și abdomenul.

O sesiune de microneedling durează în general 30 de minute. La început, pielea va apărea puțin roșie - similară cu o arsură ușoară a pielii, dar pielea va reveni la normal în câteva zile,stimuland productia  colagenului  care se prelungeste pe o perioada de săptămâni și luni. Acest tratament nu este conceput pentru a fi o "remediere instantanee", dar este menit să îmbunătățească sănătatea pielii dumneavoastră pe termen lung.

Nu exista pareri momentan

Meniu
Inchide
Cos
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide