Expedieri și returnări

Livrarea produselor comandate de pe www.globalderma.ro

Produsele comandate de pe site-ul globalderma.ro se livreaza prin curier rapid, in termen de 1-4 zile lucratoare de la confirmarea receptionarii comenzii pe e-mail, insa ne straduim sa livram cat mai repede posibil. Exceptie fiind perioada de "Black Friday" unde perioada de livrare poate ajunge la 6 zile lucratoare.

Livrarea produselor in localitatile deservite de reteaua de curierat

Transportul este gratuit acoperit din partea prestatorului de la valoarea 450RON.

Returul produselor:

Se accepta returul produselor in urmatoarele situatii: - Doar daca au trecut mai putin de 14 zile calendaristice de la ridicarea coletului/livrarea comenzii; - Daca ne-ati anuntat printr-un e-mail pe info@globalderma.ro sau prin completarea formularului "Retur produse" din pagina "Contul meu" de pe site-ul globalderma.ro, de intentia de a face retur, in mai putin de 14 zile calendaristice de la livrarea comenzii dar la maxim 1-2 zile dupa ce ne-ati informat trebuie ca acel produs sa-l si expediati catre noi; PFA-urile și persoanele juridice nu beneficiază de dreptul de retur în 14 zile calendaristice Produsul nu a fost purtat sau deteriorat sau modificat in niciun fel; Zgomotul produs de incaltaminte prin contact cu solul, nu fac obiectul returnarii sau garantiei acelui produs; Vor fi refuzate coletele trimise de dumneavoastra retur, daca acestea nu sunt ambalate corespunzator (intr-un mod care sa nu afecteze integritatea produsului) - Produsele achizitionate de pe globalderma.ro ci doar prin curierat rapid (fara Posta Romana) si FARA RAMBURS la adresa: Sannicolau Mare, Str. Dr. Victor Babes nr. 86A, camera 2, judetul Timis.

Pentru a returna un produs trebuie sa:

- va asigurati ca respectati conditiile de retur enuntate mai sus;
- impachetati coletul intr-un ambalaj rezistent si sigilat (lipit cu scotch) Produsele deteriorate vor fi refuzate;

Returul produsului si returnarea banilor

Daca ati cumparat de pe globalderma.ro si doriti restituirea banilor trebuie sa intrati in contul dumneavoastra de pe globalderma.ro si sa accesati butonul "Retur produse" Dupa ce veti completa formularul respectiv, bifati la final optiunea "Vreau banii inapoi" Un ghid complet veti gasi in pagina de contact a site-ului. Restituirea banilor se face doar prin virament intr-un cont bancar, in termen de 10 zile lucratoare de la receptia returului. Asigurati-va ca respectati conditiile de retur (vezi Returul produselor) inainte de a trimite produsul. Pentru a returna un produs in schimbul banilor, urmati pasii de la "Returul produselor"

Meniu
Inchide
Cos
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide