Dermaheal SB – Tratament Depigmentant

450,00 RON
cu TVA

DERMAHEAL SB - Luminozitatea pielii

Tratament Depigmentare

10 un. 5 ml.

CAREGEN "O companie Lider la nivel mondial in Factori de Creștere și Peptide Biomimetice pentru cosmeceutice și farmaceutice."

DERMAHEAL SB conferă luminozitate ,este menit să reducă petele de varstă,reduce și previne hiper-pigmentarea. Formula unică Dermalheal conține un extract unic încapsulat de Arbutin și Licorice, care funcționează puternic pentru a opri conversia L-DOPA în phaeomelanin și eumelanin prin împiedicarea tirozinazei enzimatice. Obiectivul este de a preveni în mod eficient orice pigmentare ulterioară și redarea luminozitatii pielii.

Tratamentul recomandat: 

Eficacitatea sa poate fi îmbunătățită dacă este utilizat împreună cu echipamente de tehnologie estetică : electroforeza, ionoforeza, electroporarea transdermică a mesoterapiei, radiofrecvența, dermapen, mezoterapie.

Începeți cu un tratament pe săptămână pentru prima lună.

Două tratamente pe lună, timp de două luni.

O dată pe lună pentru întreținere.

Se observă o îmbunătățire vizibilă dupa primul tratament.Rezultatele durează, atâta timp cât procedurile de întreținere sunt efectuate în mod regulat pentru a compensa procesul natural de îmbătrânire a pieli

Ingrediente active:

PT Pentapeptide-13 (CG-ASP), Oligopeptide-50 (CG-Glamerin), Oligopeptide-34 (CG-TGP2),
3-o-Ethyl Ascorbic Acid, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Arbutin

Depozitare: se păstrează la temperatura camerei. Odată ce flaconul a fost deschis, păstrați-l în frigider timp de până la 5 zile.

Nu exista pareri momentan

Meniu
Inchide
Cos
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide