Eye Contour Emulsion 15 ml.

170,00 RON
144,50 RON Economisesti 15%
cu TVA

Cremă iluminatoare împotriva cearcănelor și a pungilor de sub ochi.

Previne și reduce ridurile, pungile și cearcanele de sub ochi.

15 ml.

Crema este special creata pentru îngrijirea zonei sensibile din jurul ochilor. Principiile sale active asigură sinergism de acţiune în patru direcţii: diminuarea ridurilor profunde, a ridurilor de expresie,diminuarea cearcănelor si a pungilor de sub ochi.

Indicatii:Pentru toate tipurile de piele.

Beneficii: Această formulă conține ingrediente care diminuează pungile de sub ochi si a cearcanelor. Stimulează funcțiile celulelor și îmbunătățește elasticitatea și fermitatea. Are proprietăți de hidratare, decongestionare și antiradicali liberi. Colagenul natural,Argirelina, Aloe Vera și uleiul de migdale au proprietăți foarte puternice de hidratare și regenerare. Argireline® și Matrixyl 3000®, peptide de ultimă generatie fac ca mușchii conturului ochilor să se relaxeze și să estompeze ridurile. Eyeseryl® este o tetrapeptidă care induce drenajul limfatic al apei acumulate în pungile de sub ochi.

Cum se utilizează: aceasta are ca rezultat o îmbunătățire vizibilă în zona conturului ochilor în doar câteva zile. Aplicați pe zona conturului ochilor de 1-2 ori pe zi.

Ingrediente active: Argireline®, Eyeseryl®, Matrixyl 3000®, Alpha Bisabolol, baza hipoalergenică, Acid hialuronic, Colagen natural

Nu exista pareri momentan

Meniu
Inchide
Cos
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide